0700-1-5522 visit.BG

Мнения и пътеписи за Албена - Хотел Оазис

В хотел Оазис

Автор: Петър • Добавено на 2015-08-23 13:16:44

Може би единственият летен курорт в България запазил своята красота от създаването си през 1969 г. до днес, Албена все още привлича туристи от цял свят. За човек, който търси тиха и спокойна почивка, без шум, разправии, главоболия къде да паркира автомобила си, изпразване на портфейла за чадъри и шезлонг на плаж, сладоледи и сокчета за децата, биричка за таткото и кафенце за мама, това е мястото. Без шумотевица и блъсканица, без пиянски физиономии и нагли концесионери, перфектна плажна ивица, широки свободни зони за плажуващи, които не са гости на хотел - трудно ще се намери друго такова място.

За хотел Оазис, в който летувахме бих казал повече положителни отколкото отрицателни думи. Разположен в самия център на курорта, залепен за внушителния Фламинго, хотел Оазис е за тези, които нямат огромни претенции, но държат да получат качествено обслужване, въпреки сравнително ниската цена, която плащат. Чисти стаи, ресторант с изобилна, макар и на моменти еднообразна храна, отзивчив персонал са само някои от плюсовете на хотела. Плажът е сравнително близо и макар и не на първа линия, хотелът има значителни предимства пред тези от трета. Липсата на забавления в самия хотел с компенсира от тези извън него, които са в непосредствена близост - ресторантът Tex Mex с жива мексиканска музика е само едно от многото.

Като цяло препоръчвам хотел Оазис и курорт Албена. Не препоръчвам правенето на експерименти с други курорти, Албена може и да е еднообразен, но поне нищо не липсва и човек е сигурен, че получава точно това, за което плаща.

Оценката ми за Албена е Много добра

Прочети още мнението на Петър за Хотел Оазис