Мнения и пътеписи за Албена - Хотел Оазис

Моята Албена

Автор: Даниела • Добавено на 2015-09-29 15:35:38

Албена върна надеждата ми в българското Черноморие. Това е място, където туристът не е просто един портфейл. Почивката в Албена е истинска почивка, където всеки с положителна нагласа може да си изкара настина спокойно и приятно.
Организацията е на първо място тук. Ред има при влизането в комплекса, няма движение по улиците, няма шум на двигатели , няма зареждане на обекти по никое време... има само прохлада и спокойствие. Най-срещаното превозно средство е влакчето, с което човек може да стигне до хотела, до плажа или просто да разгледа типичната архитектура, прекрасните, зелени паркове. Улиците са широки и просторни и , за моя изненада, се мият всяка сутрин, подрязват се храсти, поддържат се градинки... Последно ходих боса до плажа преди 20 години, но тук времето наистина е спряло.
Ред има и на плажа. Всеки има право на своята сянка и удобство. Строги редици от разноцветни чадъри лесно ориентират всеки турист. „Свободните ” зони тук са безкрайни. Просторна е и цялата пясъчна ивица на Албена, покрита със ситен , златист пясък.
Забавленията в Албена са безброй, за малки, за големи, за всички... Албена е място , където да се заредиш и да не искаш да си тръгнеш.

Оценката ми за Албена е Много добра

Прочети още мнението на Даниела за Хотел Оазис