Мнения и пътеписи за Албена - Лагуна Маре

Албена - кътче земен рай

Автор: Валя • Добавено на 2015-11-12 12:21:30

Горещо препоръчвам курорт Албена. Това е едно от малкото непокътнати и незастроени места в България. Някои ще кажат, че хотелите са от соц-а. Да, така е. Но много от тях вече са ремонтирани и пригодени към съвременните условия. Парковете и градините са много красиви. За тях се грижат много градинари с любов. А плажната ивица е уникална. Не знам има ли друга такава в България. Подходящо за малки деца, младежи, млади хора, семейства, възрастни.
А за аквапарка какво да кажа - прекрасен! За деца и възрастни. Чисто, хубаво и забавно.
Който е решил да прекара незабравима почивка - и най-вече да релаксира далеч от града и шума - това е мястото!
Курортният комплекс е много подходящ за различни видове състезания. Постоянно се организират различни спортни прояви - волейбол, тенис на корт, тенис на маса, футбол, международни турнири по шах. Тази година се проведе шахматната академия за деца Карпов. Какво по-хубаво от това! На едно място събрани толкова много спортове (със сигурност пропускам много) съчетани с почивка на море и уютни хотели.
Срещнахме Татяна Лолова и куп български звезди. Това е мястото, където известни и неизвестни необезпокоявани се разхождат и почиват.
И да не забравим да се подсладим в чудесната сладкарница на последния етаж на хотел Добруджа. Ммммм - сладкарите там са уникални. Правят такива вкусотии забъркани с щипка любов и малко вълшебство!

Оценката ми за Албена е Много добра

Прочети още мнението на Валя за Лагуна Маре