Мнения и пътеписи за Албена - Хотел Фламинго Гранд

Моето Семейно Разпускане в Албена през Тази Година

Автор: Цветомир • Добавено на 2016-08-23 15:00:40

Честно казано се чудех с какво да започна - може би от там, че с години почиваме в Албена, но никога до сега в хотел Фламинго, или пък с това, че за първа година цели 7 дена поред беше слънчево и топло без грам облаче в небето ..
Не, най-подходящо е да тръгна от там, че за първа година сме вече 4 човека в колата (аз, съпругата ми, големия ми син на 3 години и малкия вече на цели 3 месеца :-) ).
В предвид горно-споменатия детайл, е трудно човек да си представи колко спокойно и безпроблемно мина престоят ни. Но това са фактите - прекрасна стая с директен изглед към морето - превъзходна храна в хотела (между другото - силно препоръчвам), незабравими мигове на плажа и на басейна, стотици или може би хиляди снимки, които да ни напомнят за хубавите моменти.
От първия до последния ден времето като че ли беше спряло - всичко ни остана като един топъл миг на семейно щастие, в което заедно се возихме на "гасеницата" в лунапарка, заедно обикаляхме с електрическата количка (тип количка за голф) целия курорт и търсехме място за снимка, заедно ядяхме сладолед. Нямаме търпение да идва вече следващото лято, за да го изживеем (вече поотраснали) отново! :)

Оценката ми за Албена е Много добра

Прочети още мнението на Цветомир за Хотел Фламинго Гранд