0700-1-5522 visit.BG

Мнения и пътеписи за Царево - Арапя дел Сол

Южно черноморие

Автор: Невена • Добавено на 2017-09-22 11:34:11

Нашето семейство редовно ходим в тази част от черноморското крайбрежие. Има красиви паркове и резервати, които е интересно да се разгледат. Харесва ни съчетанието балкан с море, може би точно това ни грабва всяка година. Има прекрасни условия да дойдете на почивка с децата си. Няма да ви се наложи постоянно да се притеснявате за тях, тъй като плажът се поддържа чист, водата не е дълбока, а плажната ивица не е толкова претъпкана и оживена и в същото време е доста широка.
Морската градина в Царево е едно страхотно място, където можете да се насладите на красивата гледка към морето докато се разхождате по алеите.Курортът е спокоен , жителите са много добронамерени, можете да посетите историческият музей -място в което се връщаш назад във времето и се докосваш до древността. Локацията на това малко градче е невероятна. Можете да се разходите до Резово, и до Бургас не е далече.
Посетете го, и със сигурност сърцето ви ще се връща всяка година там, под смокиновото дърво и шумът на неостаряващото море.
Ние го направихме, направете го и вие.

Оценката ми за Царево е Много добра

Прочети още мнението на Невена за Арапя дел Сол