0700-1-5522 visit.BG

Мнения и пътеписи за Царево - Томас Резиденс

Томас Резиденс, плаж Нестинарка - романтично и все още спокойно място

Автор: Албена • Добавено на 2018-09-05 08:59:34

Хотел Томас Резиденс е малък, симпатичен, добре управляван семеен хотел. Обзавеждането е модерно и комфортнои предлага всички необходими удобства. Хотелът се намира в източния край на плаж Нестинарка на достатъчно отстояние от другите три огромни хотела на плажа, за да се чувствате спокойно и приятно, сепарирани от врявата и лудницата на големите хотели.
Tревната площ пред хотела по посока плажа е като един малък зелен оазис. Тя се поддържа много добре и създава едно допълнително удобство и уют с шезлонгите и чадърите на тревата, откъдето по бяла дървена пътечка излизате директно на плажа.
Капацитетът на хотелът е добре съобразен със местата в ресторанта и шезлонгите. Не забелязахме опашки за храна, изчакване за свободни маси, липса на места на шезлонгите край басейна, което се случва редовно в пи-големите хотели.
Кухнята е отлична, обслужването също. Един коктейл бар към басейна, предлагащ по-голямо разнообразие на напитките би допълнил прекрасно картината. Уют, комфорт и спокойствие - така бих описала накратко ваканцията си в Томас Резиденс.

Оценката ми за Царево е Много добра

Прочети още мнението на Албена за Томас Резиденс