0700-1-5522 visit.BG

Мнения и пътеписи за Царево - Бийч Клуб Серенити Бей

Почивка в Царево - Serenity Bey

Автор: Снежа • Добавено на 2015-07-28 09:55:39

Като цяло останахме със страхотни впечатления от хотела.
Досега не сме били в подобен хотел където комбинацията между условия и обслужване да е толкова добре синхронизирана.

Веднага ни направи впечатление обслужването на почистващият персонал. Стаите бяха много чисти и подредени, служителите бяха много отзивчиви и задоволиха всяка наша претенция. Беше много забавно да се наблюдава как дамите почистват площта около басейна в синхрон, като се стараеха да комбинират работата със забавлението и бяха една от атракциите, на които почиващите се радваха. На третият ден след почистване на стаята намерихме завивките на леглата оформени като сърца а кърпите оформени като различни животни. Много ни хареса, че всички се стараят да направят престоя ни незабравим.

Аниматорският екип беше също на високо ниво. Момчетата и момичетата не ни оставиха да скучаем и всеки ден имаше забавни игри и грижи за децата ни, което ни позволи наистина да се отпуснем и да се наслаждаваме на почивката. Техният ентусиазъм беше заразен за всички нас около тях.

Поздравления и за персонала на ресторанта! Това е първият хотел, в който ни се сервират мекици за закуска и с това спечели и нашите гости от Италия, които по принцип са много придирчиви към храната в България. Разнообразието от храни наистина ни постави пред предизвикателстовото на избора всеки ден да решаваме от кое и по колко да си вземем :).

След всичко хубаво което наситина ни се случи имаше и няколко неприятни моменти, които се надявам след като споделим ръководстовото на хотела да подобри. Сред всички усилия, които другите служители направиха за да имаме приятен престой, отношението на персонала на рецепцията не беше на нивото на останалите. Според нас по една усмивка на клиент няма да е излишна. Малко вяло се обслужват гостите, а това е първото впечатление, което се придобива, когато влезем в хотела. Проблемите по настаняването не се обясняват на разбираемо равнище и клиентите остават с чувството, че са пренебрегнати.

Отново като цяло престоят ни в Серенити бей беше незабравим, със сигурност ще го посетим още няколко пъти с нашите приятели и семейство. Като доказателство ще ви каажа, че нашите деца плакаха когато си тръгвахме а малкият ми син още търси ключа с номера на стаята.

Поздрави,
Виктор, Снежа, Христо и Теодор
Динкови

Оценката ми за Царево е Много добра

Прочети още мнението на Снежа за Бийч Клуб Серенити Бей