0700-1-5522 visit.BG

Мнения и пътеписи за Царево - Томас Резиденс

Ваканция в Царево

Автор: 1 • Добавено на 2015-08-24 15:45:26

Хотелът се намира на първа линия на плажът - изключително удобно място за семейства с малки деца. Бяхме настанени в апартамент с прекрасен изглед към целия залив. Помещенията са много просторни и се почистват редовно. Всички от работещите в хотела без изключения бяха изключително любезни и усмихнати. Спасителят на плажа, който предполагам е нает от хотела беше много стриктен, освен това винаги оставаше, докато има хора на плажа, понякога и до 2 часа след работното му време. Плажната ивица към хотела е може би най - чистата част от целия залив. Водата беше кристална, като се виждаха рибки и рачета по дъното. Чадърите и шезлонгите на плажа са абсолютно достатъчни, а когато чадърите свършат, гостите имат право да си пренесат чадъри от басеина на хотела. Храната беше достатъчна като количество и повечето неща бяха много вкусни. Ще се радваме да бъдем гости на хотела от ново, разбира се, ако запазите цените :)
Като препоръка - люлката, която е на зелената площ не е достатъчно укрепена и според мен не е достатъчно безопасна за децата
В офертата е описано, че обядът се ползва при напускане. Мога да препоръчам да се даде възможност на гостите при резервация да заявят кога искат да ползват обяд - в деня на настаняване или на напускане. Ние не ползвахме обяд при заминаване, масово хората, които си тръгнаха заедно с нас също не обядваха.
Относно храната - добре е да се помисли за палачинки на следобедната закуска и за някое и друго десертче по време на храненията. Децата ще се радват. Сиренето беше от най - нискокачественото и лек вкус на тебешир, но пък за сметка на това кашкавалът беше много хубав и не от растителни мазнини.
На зелената площ, където е люлката, биха могли да се поставят някакви осветителни тела, защото вечер става тъмно, а на децата още им се играе.
Част от гостите си мислят, че като са си платили, всичко им е позволено и забравят за доброто възпитание. Като пример мога да отбележа постоянното блъскане по вратите по време на следобедната почивка между 14 - 16 на съседите до нашата стая, както и яденето на сандвичи и филии с масло в детския кът и падането на трохи навсякъде от същите. За последните неща хотелът няма никаква вина.
Накратко - изкарахме чудесна ваканция и благодарим на всички, които помогнаха да се чувстваме чудесно.

Оценката ми за Царево е Много добра

Прочети още мнението на 1 за Томас Резиденс