0700-1-5522 visit.BG

Мнения и пътеписи за Царево - Томас Резиденс

Една почивка в/около Царево.

Автор: Валентина • Добавено на 2016-09-05 14:59:27

Смятам, че сме едно средностатистическо семейство с две деца и скромен бюджет за почивка. И поради тази причина Коледния бонус веднага се заделя за капариране на морето. Не знам за вас, но аз цяла година спестявам за тия 8 дни на морето и голямото търсене започва още с първите дни на Новата година. Целия януари ми минава в преглеждане на оферти в "Съни Турс". Така, де... да се възползвам от 20-25%. И понеже си имам политика - всяка година на ново място, тази година избрах "Томас Резиденс" в Царево. Ново хотелче близо до плажа...
Наближавайки заветната дата на заминаване аз съм препрочела всички отзиви за хотела и съм подготвена психически...
Натоварваме катуна и потегляме от голямата София... Мъчно се пътува с две деца, които не желаят да спят в колата. Подготвени сме с интернет, четири телефона и един таблет и въпреки това около Сливен почват да ни се катерят по главите.
Знаейки, че няма шанс да ни настанят преди 14ч. решаваме да си направим разходка с лодка в р. Ропотамо. Чета на информационните табели каква богата флора и фауна се подвизава тук. Честно ви казвам - нищо не видях нито елени, нито костенурки, които така примамливо ме гледаха с от табелите. Карай, викам си децата се повозиха. Разгеле пристигаме в хотела в 15ч. гладни и изморени. То, че обяд не ни се полага ясно, но следобедна закуска защо липсваше тук, честно - недоумявам. Инак хотелчето прилично, с басейн, детска площадка, чудесна поляна, страхотна гледка към морето. Голям минус за нас бяха малкото канали на кабелната и най-вече само един детски. Храната беше задоволителна. Имаше коментари "Защо сладоледът бил само от 16:00 до 17:00ч. Вярно, че на други ALL Inclusive сладоледът е бил без ограничение, но да ви кажа мен лично ме устройваше, по един сладолед на ден си е напълно достатъчно. Сега да споделя и за плажа (Нестинарка): отвратително мръсен и мноооого камъни, на такъв плаж никога не съм била. Като цяло почивката не беше зле, така де, старая се да изваждам положителното.
Постнах един албум с над 100 снимки "море 2016" във Фейса, еуфорията започва да отшумява, още 3 месеца и започвам да мисля и заделям за идното лято.

Оценката ми за Царево е Средна

Прочети още мнението на Валентина за Томас Резиденс