0700-1-5522 visit.BG

Мнения и пътеписи за Черноморец - Блек Сий Стар

Почивка от 27.06 до 30.06.2017

Автор: Цвета • Добавено на 2017-07-02 20:43:54

Ние сме семейство с две големи деца: 17г. и 11г. и си прекарахме чудесно през престоят ни в хотела.
Макар че:
Пристигайки там изпитах разочарование. Околността е обрасла с трева, не е поддържана. Рецепцията на хотела е малка и не толкова представителна, както на хотелите по Северното Черноморие. Настаниха ни в апартамент, който беше на партера до асансьор и аз изпитах истинско недоволство и притеснение, че почивката ни ще бъде един кошмар. В последствие това, че сме на партера се оказа голямо удобство, тъй като директно от апартамента отиваш на басейна. Самият апартамент беше много голям - хол с обособена кухненска част и две спални. Недостатък беше наличието само на един телевизор - в хола.
Самият хотел бих казала, че има доста апартаменти, а басейнът и ресторантът не са големи и не биха могли да поемат всички почиващи. Водата в басейна беше топла и чиста. Къпахме се и много късно вечерта. Самият плаж е много хубав на около 150м. със ситен пясък. Има чадъри и шезлонги, но те се плащат, а свободната зона е малка площ. Морето първоначално е плитко, а после е по-дълбоко.
В ресторанта изборът на видове храна не е много голям, но всичко беше вкусно.
Надявам се, че със всичко написано дотук ще съм полезна на други посетители. Истината е, че ние търсихме спокойствие и го имахме.

Оценката ми за Черноморец е Добра

Прочети още мнението на Цвета за Блек Сий Стар