Мнения и пътеписи за Каваците - Грийн Лайф Бийч Ризорт

Мечтана и истинска почивка

Автор: Евгения • Добавено на 2017-09-08 23:38:19

Грийн Лайф Бийч Ризорт беше мечтана дестинация отдавна. След като април месец се роди нашето бебе, ние решихме, че първото й море трябва да е специално и за тово я заведохме в Грийн Лайф комплекса. Когато се подготвяхме взехме предвид това, че по-голямата част от отзивите за това място са много положителни, а и всяка година ходим на любимия ни плаж Смокиня, от където и познавахме комплекса. Разбира се имахме и едно малко приключение, за което няма как да не разкажа.
Тъкмо пристигнахме в комплекса и истински се зарадвах на мястото и точно докато паркирах, колата се повреди по време на маневрата. Този опит за помрачаване на настроението беше опустошен още в зародиш, тъй като изключително любезният персонал веднага ни помогна да се настаним и освен това взеха ключовете от колата и обещаха да се погрижат за нея. Настанихме се и започнах да мисля къде ще търсим сервиз, как да закараме колата до там, колко време ще отнеме от безценния ни 7-дневен престой и т.н. да не говорим, че сме и с бебе. В същия ден се обади управителят на комплекса, каза ми да не се тревожа, и че ще се погрижат за всичко като ще ме държат в течение. Така и стана, след 2 дни ми докараха колата поправена (разбира се си платих, а цената беше разумна) и това беше. Далеч съм от мисълта, че който и да е в този комплекс е длъжен да се занимава с подобни казуси и меко казано бях очарована от вниманието и много благодарна, че не ми позволиха да пилея време от почивката си в решаване на проблема.
Във времето изкарано там срещахме само любезен и отзивчив персонал, от камериерките до управителя, но не се и учудих, след като вече познавах работата на управителя, чудесен човек!
С две думи, беше прекрасно и ние сме спечелени завинаги! Догодина пак сме там, надявам се безаварийно този път!

Оценката ми за Каваците е Много добра

Прочети още мнението на Евгения за Грийн Лайф Бийч Ризорт