Мнения и пътеписи за Каваците - Хотел Мирамар

Каваците са моята младост, която продължава

Автор: Любомир • Добавено на 2017-09-13 09:37:12

В далечната 1994-та година открих Каваците. Беше незабравимото американско лято. От тогава мисля, че на нашето море няма по-хубав плаж. Този хотел е шестия, в който отсядам за тези години. може да се каже, че ние с жена ми сме големи фенове на Каваците. Това е любимото ни място. В хотел " Мирамар" бях впечатлен от чистотата, изобилието на шведската маса и спокойствието, което получават всички гости. Басейнът е отличен, достатъчен по размери, гледката към вътрешния двор много тонизираща, а слънцето огрява стаята от ранна сутрин до късен час след обяд. Още на входа ни посрещна младо момче, което ни помогна с багажа и ни настани в стаята. Като си избирахме между две стаи, тази към басейна и тази към съседния паркинг.
За петте вечери, които бяхме отседнали, два пъти останахме в комплекса, който отлично познаваме. И три вечери ходихме до Созопол, защото нашата история започва от Созопол. Преди четиридесет години в късното лято, под асмата на хазяйките Пепа, Леца и баба Дуки, ние с жена ми се сгодихме. Незабравими спомени!
Така, че когато плувам навътре в бистрата и чиста вода на Каваците, аз си повтарям думите на поета, че младостта си отива, но не съвсем, не съвсем...
Довиждане Созопол, довиждане Каваци, довиждане хотел " Мирамар". Само живот и здраве да е!

Оценката ми за Каваците е Много добра

Прочети още мнението на Любомир за Хотел Мирамар