Мнения и пътеписи за Китен - Хотел Каменец

Приятна почивка

Автор: Бистра • Добавено на 2017-08-16 14:13:19

Престоят ни беше от 09 до 14 август - в хотел Каменец, Китен. Изкарахме си страхотно. Бяхме 3 семейства от Етрополе. Условията в хотела бяха доста добри. Единствено храната беше леко еднообразна, но за сметка на това - вкусна. Препоръчвам да се помисли за разширяване на ресторантската част, защото често трябваше да чакаме да се освободи място, за да седнем да се храним. Също така може да се помисли за някаква анимация, както за деца, така и за възрастни, както на басейна, така и на плажа. Обслужването на персонала беше на ниво - приветливи, отзивчиви хора, които си вършеха съвестно работата.
Хигиената в хотела беше на ниво, но на плажа - не съвсем. Голяма част от плажа беше заета с платени чадъри и шезлонги и нямаше място за хората, които искаха да се разположат на собствените си кърпи и под собствените си чадъри.
Забавленията за деца не бяха много - блъскащи се колички, бънджита, стрелбища. Цените на повечето бяха 5 лв. за 5 минути. Престоят ни в Китен като цяло ни хареса, но има още какво да се желае относно забавленията. Приятна почивка на всички след нас!

Оценката ми за Китен е Добра

Прочети още мнението на Бистра за Хотел Каменец