Мнения и пътеписи за Кранево - Терма Палас

Морска ваканция в Кранево

Автор: 1 • Добавено на 2015-08-03 12:56:19

Здравейте приятели на морето.
Всички обичаме отпуските и дните прекарани с най-близките ни от семейството. Морето е любима дестинация на всички по целия свят. Крайбрежието е граница, където всички граници се сливат и може да се почустваме, като граждани на планетата. Обичам да слушам прибоя на вълните и викът на чайките.
Тази година избрахме за почивка напълно непознато градче за нас - Кранево. То ни изненада с девствената си природа и благоприятното съчетание на море, планина и река. Плажа с копринено фин пясък и удобно широк, сливаше съседните курорти в едно. Очите се радваха на простора, който буди спокойствие. Кранево ни предложи лукса на петзвездния хотел Therma Palace и вкусната храна на крайбрежните ресторанти, където можете да споделите много прекрасни вечери с близките. Можете да отскочите и да посетите Мадарския конник - световното културно наследство и национално богатство на България.
Ще препоръчам с удоволствие на моите приятели Кранево, защото ще останат доволни и ще имат прекрасна морска ваканция. Споделила съм плажа и ресторанта First line в Facebook за да може повече хора да разберат за него, наистина е много приятно и релаксиращо, както трябва да бъде една ваканция на море.

Оценката ми за Кранево е Много добра

Прочети още мнението на 1 за Терма Палас