Мнения и пътеписи за Кранево - Терма Палас

Моят престой в Терма палас

Автор: Иван • Добавено на 2016-07-12 12:18:47

Здравейте!
Научихме за хотела от приятели. Събрахме се няколко компании семейства с деца за едноседмичен престой. В началото бях малко разочарована, тъй като снимките не показваха, че хотела се намира точно над канала и мирише... въпреки това гледката не беше чак толкова лоша. Правен е по някаква европейска програма и доста пари са вложени в него. Макар че НЕ от всички стаи има изглед към морето, както пишеше в сайта. Не беше споменато и, че плажът е на около 200 м от хотела и не беше удобно когато не успявахне да хванем количката за голф, която караше натам и обратно на всеки кръгъл час гостите на хотела. Бях разочарована, че не ни сменят кърпите и чаршафите всеки ден, като за толкова звезден хотел все пак се очаква. Също така на плажа нямаше бар към хотела, който да е пак Ол инклузив даваха ни по една водичка и към 11:00ч разнасяха плодчета. Което пак е ОК. И без това храната беше много вкусна на закуска, обяд и вечеря, че преяждахме.
Басейните са хубави, чисти. Децата се забавляваха. За възрастни обаче няма много забавления вечер. Прибягвахме до съседните курорти за малко развлечение. Имаше един бар с билярд и боулинг, който работеше до 22:00ч и това е. Барът на последния етаж въобще го нямаше "Маракеш" както се казва. И ресторанта си е един. Не се лъжете, че като по другите комплекси с няколко звезди и ресторанта можете да ядете различна храна всяка вечер избирайки си различен ресторант. Руски, италиански всичко е едно. И менюто беше едно, от което да си избираш.
За сметка на това не мога да се оплача от храната - много вкусна, невероятна и като презентация при поднасянето и като всичко. Като цяло съм доволна, почивката си е почивка и всичко си беше на ниво. Все пак в България не можеш да очакваш повече, беше си ОК.

Оценката ми за Кранево е Добра

Прочети още мнението на Иван за Терма Палас