Мнения и пътеписи за Лозенец - Оазис дел Маре

Оазис дел маре

Автор: Ивайло • Добавено на 2016-08-03 09:52:36

Здравейте,
На кратко за хотела в които беше прекарана лятната ни ваканция.
При пристигане с автомобил, лесно можеш да го подминеш поради липсата на инфо табела! След което ако си намериш парко-място се чувстваш късметлия. Там се позволява на случайно избрали плажа да паркират с/у заплащане и много се възползват. За наше съжаление пристигнахме 25 мин. по рано от 14ч. ( времето за настаняване). Там ни помолиха да изчакаме до 14ч. за да могат да ни настанят, преди това не е редно да се възползваме от напитките и изрично ни предупредиха да не ползваме ресторанта преди 15 и 30ч. въпреки, че ще сме настанени от 14ч. и с гривни! Може и да е правилно, просто до сега не сме попадали в такъв хотел! Стайте никога не са били от значение за нас, но заради детето ни което обича да стой на тераса и да гледа морето, при резервация си доплатихме за такава (де лукс) идеята е била добра когато са я правили, но сега доста често се възползвахме от техническото лице било то за ремонт на комарник, развален вентилатор в санитарното помещение, които от време на време почваше да бръмчи ужасно. Хладилника изключително шумен а ползата е никаква. Много ясни описани солени глоби за нормални неща, (пример, Вратата е с соц брава с ключ, но пък ако го загубиш, което не е невъзможно глобата е 30лв.и др. подобни).
В ресторанта, постоянно нямаше чинии, купички за супа, много слаба квалификация на персонал супер не уверен и не наблюдателен. Върха на стратегията им е когато заключиха вратата към рецепция и оставиха само един изход, пред него се изми с препарат докато много хора още се хранеха, което не беше проблем докато не си тръгнахме... Е там ако има камера може да се вземе клипа и да се направи страхотна компилация в ютуб на падащи хора и малки деца със страхотен тътен чуващ се от тупването по пода. Много страшна картина, аз лично се разтреперих целия. Няма как да се опише!
Плажът пред хотела е нещото което можеш да отбележиш с 5 звезди, Шезлонгите с удобни и с дебели матраци, морето е чисто, много ми хареса!
Ако хотела имаше бийч бар това щеше да компенсира всичко, но понеже няма се едно не си на ултра ол инкл. защото едва ли ще ти се разкарва до бара на хотел за една чашка биричка!
В последния ден, ни позволиха да задържим кърпите, до к 17ч което го приемам за комплимент, защото реално освободихме саята в 11ч. през цялото време също се възползвахме от стаята тип гардероб. до рецепция, за да си оставяме надуваемите дюшеци, което беше много удобно!
Не бих се върнал в хотела...

Оценката ми за Лозенец е Средна

Прочети още мнението на Ивайло за Оазис дел Маре