Мнения и пътеписи за Обзор - Обзор Бийч Ризорт

about my first Obzor Beach Resort vacation

Автор: Добромир • Добавено на 2016-08-17 14:14:53

Бях със семейството ми / 2-ма възрастни и едно малко дете / в Обзор Бийч Ризорт за 8 нощувки от 09.07.2016 до 17.07.2016.
На първо място искам да благодаря на агенция Съни Турс, че изпълни всичките ми условия по настаняването ни в комплекса и се озовахме в хубав апартамент на последен етаж, с гледка към морето и с огромен панорамен балкон.

За апартамента : не много голям / може би за асметка на балкона /, но много добре обзаведен, с абсолютно всички нужни аксесоари в кухненския бокс. Има рутер без парола за безжичен интернет във всеки апартамент, въпреки, че според мен е добре да се сложи защита с парола, защото както е сега, често интернета прекъсваше и се налагаше да се рестартира устройството.

Чистота и обслужване - почистваше се всеки ден, сменяха се регулярно кърпи и консумативи, никакви забележки относно обслужването и почестването.

Басейни и плаж - има басейни пред всеки блок от комплекса, заедно с прилежащ бар към тях. Всички се блъскаха около басейните, шезлонгите там се запазваха с кърпи още от 7 сутринта и беше почти невъзможно да се намери място там след 8:00.
Плажа беше много добър, въпреки стандартните за нашето черноморие фасове, посяти навсякъде в пясъка. Широка плажна ивица, приемлива цена за шезлонг и чадър на плажа / излизат общо 12 лева на ден, ако се плати за цяла седмица, иначе са по 18 на ден /.

Хранене - изхранването определено НЕ отговаря на стандарта на комплекса. Храната беше на доста посредствено ниво, еднообразна и стандартна. Беден избор на меса и плодове. За 9 дни - само 1 път за вечеря имаше разнообразна и различна храна, останалото време се залагаше на един и същ тип ориз, пици и пържени картофи и някакви неясни и недобре приготвени меса. Само един път имаше пъпеш ! Напитките също бяха еднообразни и с беден избор, въпреки, че се заплащаха отделно. Персонала в ресторанта беше малко и определено не достигаше. Момиченцата и момченцата видимо не бяха добре обучени и подготвени за работата си, често изоставаха с почистването на масите и отсервирането им.
Ресторанта като цяло е с недостатъчен капацитет за размерите на комплекса, храната излизаше на малки бройки и порции и почти веднага свършваше. Това водеше до едно неприятно чакане за храна, дълги опашки / поради факта, че можеше да се минава само от едната страна на шведската маса / и до изнервяне на гостите.

Оценката ми за Обзор е Добра

Прочети още мнението на Добромир за Обзор Бийч Ризорт