0700-1-5522 visit.BG

Мнения и пътеписи за Обзор - Хотел Казабланка

Хотел Казабланка в Обзор - старт на всеки сезон!

Автор: Кирил • Добавено на 2016-12-07 08:15:32

Хотелът е прекрасен! Храната прилична, а апартаментите над басейна са страхотни. Персоналът е усмихнат и отзивчив. Вече пета година, през май, нашето семейство стартира сезона от Обзор и хотел Казабланка. Градчето е чисто, с красив и потънал в зеленина парк в северната част на крайморската алея, която по мое мнение е над 3 километра. Почивката тук е идеална за семейства с деца, защото те винаги имат компания и се гледат помежду си. Създадохме няколко отлични приятелства с изключително свежи и забавни хора, с които се виждаме и през останалата част от годината. Сега посещаваме хотела по едно и също време.
На практика Обзор е една огромна плажна ивица, но освен това в близост е и плажът на Иракли - около 8 километра в южна посока. На север, след реката има още няколко километра пясъчен плаж, който стига почти до скалите на Бяла. В южна посока на около 3 км. от Обзор има почивна станция на МНО, с прекрасен самотен плаж, до който може да се стигне с автомобил. Има една подробност - записват ви номера на колата и имената, така че ако сте с чужда жена, ще ви падне прикритието:)
Колкото до Казабланка - уникална, като цена, качество и комфорт. Това е мнението и на всичките ни приятели, които съм завел там. Това е мнението и на родителите ми - те също са фенове на хотела, защото го посещават вече трета година.
Чакай ни Казабланка - през май пак сме при теб!

Оценката ми за Обзор е Много добра

Прочети още мнението на Кирил за Хотел Казабланка