Мнения и пътеписи за Поморие - Интерхотел Поморие

Пътеписът на моята внучка Анна - Мария Георгиева - на 10 години

Автор: Бистра • Добавено на 2017-08-04 13:57:06

Моята лятна ваканция започна много вълнуващо. Баба и мама ме изненадаха, като казаха, че ще ходим на море. Пътувахме в влак. Бяхме петима човека - двете ми баби, дядо, мама и аз. Когато пристигнахме в хотела в Поморие, се оказа, че той беше много по - голям от очакванията ми и много по - хубав. Първо настаниха в стаята баба и дядо. Стаята им беше много хубава. Порадвахме се на гледката към морето от терасата, след което отидохме да видим басейните. Външният басейн беше широк, освен това имаше и малък басейн, и джакузи. Басейнът не беше от дълбоките, затова можех по - спокойно да плувам и тук срещнах много деца, с които станахме приятели.
Не по - малко интересни бяха и вечерите ми. С дядо се возихме на влакче, което прави обиколка на Поморие, с мама за първи път пътувах на кораба "Капитан Кук" и беше много вълнуващо. разходката с корабчето беше 40 минути. Ние бяхме на втория етаж на корабчето, защото оттам гледката беше невероятна. Снимах се с двама батковци, облечени в пиратски костюми. Най - интересна за мен беше атракцията с водния надуваем балон, плуващ в малък басейн в центъра на града - влизаш в голяма топка, надута с въздух и се опитваш да се придвижваш в басейна. Беше много смешно, тъй като постоянно падах и ставах. тук мама ми направи видеоклипче и много снимки за спомен.
Това беше най - хубавата ми почивка досега с моето семейство и ще се радвам, ако отново се върнем в "Интерхотел Поморие".

Оценката ми за Поморие е Много добра

Прочети още мнението на Бистра за Интерхотел Поморие