Мнения и пътеписи за Поморие - Интерхотел Поморие

Поморие....

Автор: Полина • Добавено на 2018-09-05 12:13:15

Дългото и трепетно очакване на лятната ваканция бе увенчано с успех и наградено с много приятни, топли , емоционални и цветни спомени и преживявания в китния курорт Поморие.
Почивката на цялото ми семейство- дете, съпруг, майка, баща и брат започна с настаняването ни в красивия и величествен, въпреки годините си хотел Гранд Хотел Поморие... От самото начало бяхме впечатлени от доброто отношение и отзивчивост на персонала.
Настаниха ни в прекрасни апартаменти - обширни, чисти и добре поддържани. Но това, което секна дъха ни бе гледката от огромната ни тераса, а именно красивото, спокойно, синьо необятно море, отразяващо топлината и светлината на жаркото августовско слънце! Видяното ще ни топли през идващата зима и ще ни кара да чакаме с нетърпение следващото лято...
Цялата ни почивка бе белязана от добро настроение, усмихнати и лъчезарни лица по улиците и в хотела, красиви кътчета, зашеметяващи гледки, незабравими преживявания, хубава храна, свежи напитки, слънце, вълни, релакс, спокойствие...!
Едно прекрасно лято, в прекрасното градче Поморие!!!!!

Оценката ми за Поморие е Много добра

Прочети още мнението на Полина за Интерхотел Поморие