0700-1-5522 visit.BG

Мнения и пътеписи за Синеморец - Белла Виста

Синеморец - най-красивото местенце в България

Автор: Валентина • Добавено на 2018-08-20 11:46:48

Синеморец е най - любимата дестинация на семейството ми. За пръв път го посетихме в далечната 2006 г. Връщахме се тук много пъти в годините. Мога с радост да кажа, че е почти както беше тогава. Няма огромни строежи и бетонни гледки. С удоволствие се разходихме по безкрайните поляни със спиращи дъха гледки. Плажовете са прекрасни и красиви. Единствен по рода си и уникално чаровен е плаж "Липите". До него се стига основно пеша по скалите и поляните. Другия много красив плаж е "северния", където е и устието на река Велека. Също достоен за похвала е и плаж "Бутамята", макар и доста по-населен от останалите два. Последния и също много красив плаж в близост е Силистар.
Селцето е тихо и спокойно. Идеално място за отдих на семейства с малки деца. Няма дискотеки, шумни заведения и излишен хаос.По централната уличка има чаровни заведения, в типичен морски стил, където храната е уникално вкусна и в изобилие.
В дните, когато предпочитахме спокойна разходка пред плаж просто тръгвахме из прохладните гори на природен парк Странджа. На около половин час път с кола е и последната точка на южното ни черноморие с.Резово.

Оценката ми за Синеморец е Много добра

Прочети още мнението на Валентина за Белла Виста