0700-1-5522 visit.BG

Мнения и пътеписи за Синеморец - Белла Виста

Обичам морето

Автор: Калина • Добавено на 2018-09-10 21:48:49

Цяла зима чакам лятото! Цяло лято чакам отпуската, за да видя морето!
Вече пътувам натам, а търпението ми е напълно изчерпано и очакванията ми са големи. Ще се върна там, където бях преди четири години - Синеморец.
Подминаваме Ахтопол и започват опасните остри завои. Луната още е на небето, а слънцето вече се показва на хоризонта и разкрива величествена гледка- сънено море, гладко като тепсия, отразяващо първите слънчеви лъчи. То е там и ме чака! Това е любов, това е магия!...
Вече сме в Синеморец- малко селце, мноого на юг. То е събрало в себе си цялата красота на природата на България. Морето с един от най-красивите плажове- Бутамята, планината Странджа, с най- прохладните гори и река Велека с най- бистрите води. И аз съм тук, и цяла седмица ще гледам морето, ще прочиствам в него натежалият си поглед и то ще отмие всичко лошо така, както само водата може!
Навсякъде срещам дружелюбни и усмихнати хора. Всички са оставили грижите и трудностите в живота си, и са се потопили в магията.
Благодарна съм, че те има безкрайно море, прохладна гора и теб буйна река, за да мога аз да се презаредя и с чиста мисъл да тръгна към дома

Оценката ми за Синеморец е Много добра

Прочети още мнението на Калина за Белла Виста