0700-1-5522 visit.BG

Мнения и пътеписи за Синеморец - Белла Виста

Любимото място за почивка на моето семейство

Автор: Иванка • Добавено на 2015-09-13 12:36:58

Моето семейство почива в хотелски комплекс БЕЛЛА ВИСТА с.Синеморец вече 8 години.Всяка година към нас се присъединяват приятели и така групата ни вече е 28 души. Хотелският комплекс е построен специално за All inclusive почивка.
Стаите, двора, ресторанта и общите помещения са просторни и много чисти. Персонала е любезен и отзивчив , задоволяващ всичките ни нужди и капризи. Стаите се почистват ежедневно и качествено. Спалното бельо и хавлиените кърпи се сменят почти ежедневно.Храната е много, разнообразна, добре приготвена ,вкусна и е в изобилие през целия ден. Ресторанта е просторен,разполага и с огромна тераса и не се налага да чакаш нито за храна ,нито за място за сядане,което е голям минус на другите места , на които сме почивали All inclusive. Басейните са големи .Има достатъчно шезлонги и чадъри около басейните, а за шезлонг и чадър на плажа като гости на комплекса ползваме отстъпка.
Морето е чисто и с голяма ивица , а природата е девствена и предразполага разходки в гората, която почти влиза хотела. Нямаме никакви забележки и с нетърпение очакваме лято 2016, през което пак ще сме в Белла Виста.

Оценката ми за Синеморец е Много добра

Прочети още мнението на Иванка за Белла Виста