0700-1-5522 visit.BG

Мнения и пътеписи за Слънчев бряг - Хотел Котва

Хотел Котва, Слънчев бряг - любимо място за цялото семейство

Автор: Валентина • Добавено на 2018-08-01 00:13:35

Вече четири години избираме хотел Котва в Слънчев бряг за семейната ни почивка на море - това е мястото, където се чувстваме у дома си. Спретнато, чисто, с вежливо обслужване и вкусна храна - идеално за семейства с деца.
Хотелът е разположен в началото на Сл.бряг и дава възможност за приятна разходка както към централната част на курорта, но и към Несебър и Св.Влас. На метри от него тръгват влакчетата в двете посоки, а в близост има и спирка на градския транспорт, Това е един от малкото хотели, които разполагат със собствен паркинг.
Стаите са чисти и просторни, реновирани и модерно обзаведени. Храната е вкусна и разнообразна. Огромен плюс са няколкото басейна и аквапарк, а тази година аниматорите от ГРЕТ Вижън се постараха дори лошото време да не може да помрачи почивката на малки и големи. Организират се забавления и спортни занимания както за децата, така и за възрастните, целодневно се предлагат сладолед, сандвичи и напитки на основния бар. Басейните са чисти, има достатъчно шезлонги и чадъри за всички гости на хотела.

Оценката ми за Слънчев бряг е Много добра

Прочети още мнението на Валентина за Хотел Котва