Мнения и пътеписи за Созопол - Хотел Флагман

Моят Созопол

Автор: Бонка • Добавено на 2015-08-25 14:06:53

Отново е лято, отново е време за море и незабравими приключения!
Таз годишната дестинация е уникалният град Созопол.
Пристигайки, още със слизането ми от колата чух пискливия глас на чайките, които сякаш ме приветстваха и казваха „Здравей, синеоко момиче!“, а морският бриз погали лицето и разпиля косите ми, сякаш и той ме бе чакал цяла година за тази ласка. Плажът приличаше на килим, по който някое дете е разсипало пакетче бонбони „Бони-бон“. Слънцето ме галеше нежно със своите лъчи, топлият пясък под стъпалата ми разпалваше в мен неутолимото желание по-скоро да се потопя в морската вода, малките вълнички се разбиваха в краката ми. Всички тези ласки на природата ме караха да се чувствам специална и единствена в този момент. Е, как няма да те омагьоса и плени всичко това?!
Разходката в старата част на града докосна сърцето ми със своите къщи, криещи в себе си истории от миналото, с двата загадъчни острова в далечината, крепостните стени. Всичко това създава усещането сякаш си в друга епоха. Накацалите по скалите ресторантчета ме гледаха и сякаш и те ми говореха за любов, море и още нещо…
Всяка вечер в Амфитеатъра имаше прекрасни концерти. Хората минаваха и се захласваха по песните на изключително талантливите изпълнители! И аз бях една от тях. Нямаше как сърцето ми да остане безразлично към тази магия.
Броените дни бързо минаха.
Но, Созопол аз пак ще се върна!

Оценката ми за Созопол е Много добра

Прочети още мнението на Бонка за Хотел Флагман