Мнения и пътеписи за Созопол - Блу Ориндж

И за пореден път Blue Orange Созопол

Автор: Йорданка • Добавено на 2016-07-05 12:03:07

За поредна година посетихме хотел Blue Orange Созопол. И за пореден път бяхме очаровани от обслужването, от познатите лица на персонала, от прекрасния плаж, от менюто в ресторанта, от чистота по стаите и комплекса като цяло.
Анимацията тази година се организира от друга фирма и беше ориентирана към всички гости на хотела, а не предимно към чужденците. Забавленията за децата бяха повече.
Изключително впечатление прави това, че управата на хотела взема под внимание коментарите и препоръките от предходната година и нещата се подобряват.
От почивката ни през 2015г. не ни хареса липсата на риба в менюто, освен на тематичната вечер. Тази година риба се предлагаше всеки ден, дори имаше дни, в които имаше риба и на обяд и на вечеря.
Към закуската се прадлагат всякакъв вид полезни зърнени култури. Тази година отчитам като плюс и предлагането на топли запечени сандвичи и мекички, освен досега предлаганите палачинки и пържени филийки.
Тази година се впечатлихме от липсата на организация при персонала на ресторанта.
Имаше лек недостиг на хавлии и не ни подменяха пълния брой, трябваше да подсещаме камериерката.
Плажа Златна Рибка е прекрасен. Равно и плитко, без миди, без вълни, прекрасно е за бебета и малки деца.
И следващата година отново ще доверя морската ни почивка на хотел Blue Orange Созопол!
Чувстваме се като у дома си, и всеки път потегляме с чувство на сигурност, знаейки какво очакваме и никога няма неприятни изненади.
Благодарим ви!

Оценката ми за Созопол е Много добра

Прочети още мнението на Йорданка за Блу Ориндж