0700-1-5522 visit.BG

Мнения и пътеписи за Св. Константин и Елена - Сириус Бийч

Св. Константин и Елена

Автор: Надежда • Добавено на 2018-07-30 09:37:12

Курортът е много приятен, спокоен и тих. Подходящ за семейства с малки и пораснали деца, възрастни двойки и всеки, който търси пълноценна почивка.Има прекрасен лунапарк, в който децата се забавляваха изключително. На плажовете има допълнителни атракциони като обиколка с лодка до Варна и Златни пясъци, водни колела, различни надуваеми, джетове и др.Свободна зона за кърпи почти няма, но почти всеки хотел има своя зона на плажа с чадъри и шезлонги. Друга част е платена и цените варират от 6 лв. за чадър/шезлонг до 10 лв. за чадър/шезлонг. В курорта има няколко добре заредени супермаркета, аптека, банкомати и всички необходими удобства за качествено прекарване там.
Изключителната близост до Варна предразполага за посещение на някои много интересни и забавни места там, като делфинариума, ретро музея, морската градина.
Със семейството ми останахме изключително доволни от почивката си и с голямо удоволствие бихме посетили отново Св. Константин и Елена. Дори сме набелязали няколко забележителности в околността, например скалния манастир Аладжа.

Оценката ми за Св. Константин и Елена е Много добра

Прочети още мнението на Надежда за Сириус Бийч