0700-1-5522 visit.BG

Мнения и пътеписи за Св. Константин и Елена - Естрея Резиденс

Естрея Резиденс или другото име на перфектната ваканция

Автор: Еленка • Добавено на 2016-07-22 12:59:48

Почивка, резервирана доста преди времето й на реализация. На място, непосещавано преди това. Много въпросителни, малка доза страх и пълни шепи от възторг и нетърпение - така започна ваканцията в това чудно местенце. Ваканция, превърнала се в приказка и много истории, готови за разказване.
Пътуването беше с автобус, дълго и изморително, а може би това ни и накара да оценим още повече усмихнатите лица на рецепцията, когато прекрачихме прага на хотела. Усещането за услужливост, приветливост и позитивизъм не ни напусна до самия край на почивката. Винаги имаше към кого да се обърнеш, а доброто отношение ни караше да се чувстваме специални - точно както подобава на един клиент.
И ако смятате, че единствено хотелът повлия за прекрасното настроение - това съвсем не е така. Удоволствие ни доставяше да обикаляме вечер из курортното селище, усещайки толкова различната атмосфера, неприсъща за другите части на страната. Засякохме хора с най-различни националности - руснаци, немци, румънци, поляци, англичани... И всички те дошли да се порадват на красотата на българското черноморие.
Има няколко парка, в които да отдъхнеш след дълга разходка и страхотни магазинчета, ако шопингът е вашата страст. Не на последно място, манастирът "Св. Константин и Елена" е може би най-голямата забележителност на курорта, посещаван от малки и големи.
Това са някои от плюсовете, нещата, които се вкопчват в съзнанието ти. А самата почивка - тя не може да се опише, трябва да се изживее!

Оценката ми за Св. Константин и Елена е Много добра

Прочети още мнението на Еленка за Естрея Резиденс