Мнения и пътеписи за Свети Влас - Зорница Сендс

На семейна почивка с бебе на 9 месеца и кака на 9 години в Свети Влас

Автор: Янка • Добавено на 2017-07-28 05:43:39

Прекарахме прекрасна семейна почивка с бебе на 9 месеца и кака на почти 9 години в Свети Влас. Това се оказа чудесно място за първото море на малката ни дъщеря. Тя е на такава възраст, че няма да запази хубавите спомени от него, но ние със сигурност и след време ще й разказваме.
Десетте дни от почивката ни в Хотел Зорница Сендс минаха неусетно. Локацията на хотела позволява наистина да се откъснеш от шума и тълпите и да релаксираш пълноценно. Интериорът на общите части в хотела, а и на стаите, е много стилен и същевременно уютен като създава приятна атмосфера и е предпоставка да се отпуснеш и да се насладиш на изживяването. Гледката от стаите с изглед към морето е феноменална и си заслужава цената.
Основният ресторант е просторен и много приятен. Разнообразието на храната е добро - ежедневно се предлагат всякакви видове месо и изобилие от плодове, а за най-малките има детски пюрета. Басейнът е с интересна форма и е подходящ за малки деца. През нощта е ефектно осветен и предразполага към вечери с чаша вино на терасата. Плажната ивица не е голям, но разполага с достатъчно чадъри и шезлонги за всички гости. Гледката към нос Емине е пленителна, особено рано сутрин по изгрев.
Локацията на хотела позволява лесно да стигнеш до центъра на Свети Влас за 5 минути с кола. Там си заслужава да разгледаш яхтеното пристанище. Ние се възползвахме и от възможността да се повозим на лодка, което също беше много приятно изживяване.

Оценката ми за Свети Влас е Много добра

Прочети още мнението на Янка за Зорница Сендс