Мнения и пътеписи за Свети Влас - РИУ Хелиос Парадайс

Рио Хелиос- място за релакс, презареждане и откъсване

Автор: Йоанна • Добавено на 2018-07-23 21:20:45

Тази година решихме да почиваме на нашето черноморие. Искахме хотел с удобства, да предлага забавления за деца и да не се налага да търсим храна и ресторанти из курорта. Предложението на Съни турс за Рио Хелиос определено привлече вниманието ни - отговаряше на всички наши изисквания; беше нов тип почивка за нас и готово - направихме резервация.
При пристигане първото ни впечатление беше мащабът - наистина голям комплекс, но някакси се усеща простор, спокойствие и зеленина.
Стаята ни беше с прекрасен изглед към морето. Очакванията за чистота и удобства в подобен клас хотели са високи - радвам се, че Рио Хелиос ги оправда. Много на брой басейни, които са достатъчно големи, за да поберат големия брой почиващи. Детето ми бе много радостно в детската секция- всякакви водни забавления за малките.
А сега няколко думи и за храната- може би закуската бе времето, когато се усеща най-много големия брой туристи. Но пък предложенията за вечеря в тематичните ресторанти е добра възможност да избягате от масовото хранене. (Не пропускайте грил ресторанта на плажа!) Може би бих направила препоръка за малко по-високо качество на продуктите- например маслото бе имитиращ продукт- нещо малко, но оставя леко неприятно впечатление. Също, смутито от диня на закуска бе направено на основата на готов "плодов сок".
Като цяло- прекрасна почивка. Пет дни не ни бяха достатъчни!

Оценката ми за Свети Влас е Много добра

Прочети още мнението на Йоанна за РИУ Хелиос Парадайс