0700-1-5522 visit.BG

Мнения и пътеписи за Свети Влас - РИУ Хелиос Парадайс

Един незабравим и прекрасен уикенд.

Автор: Ксения • Добавено на 2015-08-19 22:58:47

Бих искала да изкажа благодарностите за страхотна почивка,която изкарахме в хотела ви! Риу Парадайс е доста комфортен хотел.Всичко измислено доста добре за удобството на почиващите!Чистотата е на много високо ниво.Разнообразие от басейни,ресторанти и барове като локация на територия пред хотела и като видове,задоволява търсенето на всеки един почиващ в вашия хотел турист!Бяхме очаровани от бара в самия басейн,където можеш да се наслаждаваш на вкуса на ледения коктейл на масичката в самия басейн във водата.От детския басейн с многото пързалки. От азиатския ресторант,в който ядохме вкусно суше. От страхотно заведение на самият плаж.От джакузито в другия басейн.
Климатизацията в самия хотел и стаите е перфектна,а пердета,които затъмняват са толкова плътни,че не можеш да разбереш,кога е изгряло слънцето.
Благодарим ви много за създадените удобства и за грижите,които полагате за нас почиващите във вашия хотел,да бъдем безгрижни,усмихнати и освободени от всичките ангажименти!!!
Догодина бих желала пак да посетя това райско място,което е изпълнено с много уют,комфорт и удобства-Риу Хелиос Парадайс!!!

Оценката ми за Свети Влас е Много добра

Прочети още мнението на Ксения за РИУ Хелиос Парадайс