0700-1-5522 visit.BG

Мнения и пътеписи за Златни пясъци - Хотел Градина

Златни пясъци- място за вълнуваща семейна ваканция

Автор: 1 • Добавено на 2017-07-25 14:38:50

Посетихме семейно Златни пясъци за 3-ти път. Много харесваме зеленината в комплекса, и близостта до удобствата на големият град- Варна. Избираме хотел в тихата, но централа част на Златни пясъци, в близост до плажа и Аквапарка. Впечатленията ми са, че в курорта е сравнително спокойно, има много семейства с деца, както и доста нощни заведения, но те не смущават почивката,. Има сравнително хубав аквапарк, много зеленина и въздух и възможност за развлечения. Само на няколко километра се намира Аладжа манастир, който си заслужава да бъде посетен. Има транспорт до Варна, където има много музеи, делфинариум и всякакви забавления- картинг, ледена пързалка, ексейп стаи и др.
Плажната ивица е приятна, но за съжаление на места има много камъни и миди, или големи скали. На моменти има и много водорасли. На някои места платените зони достигат буквално до водата, което е неприятно, почти не остава място дори децата да си играят на брега. За щастие не по цялата плажна ивица е така. На места е много спокойно и широко, на други ( централната част) има плажни заведения и много хора. За мен лично плажът не е подходящ за много малки деца, тъй като водата бързо става дълбока над метър.
Бих определила курорта като място за семейства с по-големи деца, с кола и възможност да пътуват до близки дестинации в района( Балчик, Аладжа манастир, Варна и др. ) или младежи в търсене на приятна ваканция.
В сравнение с минали години, отчитам положително развитие в отношението към българите, и в цените :) Надявам се да се запази, така Златни пясъци ще стане любим курорт за семейството ми.

Оценката ми за Златни пясъци е Добра

Прочети още мнението на 1 за Хотел Градина