Мнения и пътеписи за с.Баня до Банско - Хот Спрингс Медикъл и СПА

Мечтаната спа почивка в една от най-красивите планини Пирин

Автор: Елка • Добавено на 2018-08-25 20:37:15

Когато избирах хотела, най-важното за мен беше да е планински, да има спа център, да е сравнително нов хотел и отзивите за спа центъра и храната да са позитивни. Цената беше за полупансион и ми се искаше вечерята да става за ядене. Два пъти сме ходили на ол-инклузив и полупансион и двата пъти храната беше плачевна и неядлива. По горните критерии избирах и хотела Хот Спрингс Медикъл енд Спа.
Още , когато пристигнахме стаята много ни хареса, обзавеждането също , защото беше наблегнато на дървото, като елемент за декорация. Много обичам планинските хотели в това отношение, дори и през лятото ( ние бяхме там в средата на август) ти дават уют и топлина!
След като се настанихме отидохме на вечеря и всичко, което си избрахме от шведската маса беше превъзходно, личеше си, че краставиците бяха домашни и явно както пишише от био градината/ оранжерия на хотела. Попитахме една от готвачките за съставките на една от разядките и тя беше много любезна да ни обясни, че това е специално подбрана рецепта от тях и много се гордеят с нея.
Ще допълня , че и спа центъра, външния и вътрешен басейн също бяха на ниво, поръчах си и масаж и бях очарована от приятното отношение на масажистката. Единствено , което ми се искаше да ползват истински мед и мляко, а не масажен продукт, съдържащ тези съставки.
Като финал ще кажа и нещо за дестинацията - хотелът е много близо до Банско, а от Банско на 30мин с кола е хижа Вихрен. Ако лятото е сезонът, който посещавате хотела, имайте предвид, че Пирин е прекрасна планина и от хижа Вихрен тръгват множество летни пешеходни маршрути с езера, върхове ( връх Вихрен 2914м) , невероятно екстремни преживявания ( Да се качиш на Кончето в Пирин ) . Ние качихме връх Вихрен и преживяването беше незабравимо!

Оценката ми за с.Баня до Банско е Много добра

Прочети още мнението на Елка за Хот Спрингс Медикъл и СПА