0700-1-5522 visit.BG

Външни коментари за Къща Милушеви , Пампорово

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Не ходете там !!!

Коментар на alexa_a от 28.12.2010 за престой 24.12.2010 - 26.10.2010

Искам да споделя впечатленията си и голямото разочарование от \"топлото\" гостоприемство на г-жа Милушева. За Коледа си бяхме резервирали къщата й за гости \"Милушеви\" в с. Проглед, обл. Смолян. Меко казано съм силно разочарована от прочутото родопско госторпиемство на госпожата. Бяхме голяма група възрастни с няколко деца. Още с посрещането въпросната госпожа ми направи лошо впечатление като започна да се кара на децата, кой им бил разрешил да ходят на горния етаж на къщата. Стаите бяха чисти, но не беше достатъчно топло, все пак има с нас малки деца. Парното вечерта ако не се бяхме обадили нямаше и да работи.
На следващата сутрин рано, рано ни строи да чистим и мием, сякаш нямаше да го направим, но както и да е.
След като се върнахме от разходка установихме, че госпожата е влизала по стаите ни, което за мен не беше никак приятно.
Като тръгнахме да си ходим на следващия ден госпожата каза, че имаме сметки за оправяне, които сметки се оказаха доста \"солени\" за нас. Искаше да й платим едно счупено стъкло на една от вратите, и то при условие, че въпросното стъкло беше пукнато не от нас, а вечерта на 24-ти не можахме да затворим вратата на терасата и от силния вятър стъклото се дочупи. Предната вечер бяхме поканили мъжа й при нас и си поръчахме мляко за следващата сутрин да си купим, въпросното мляко господина каза, че струвало по 0,70 лв. литъра, а на другата сутрин госпожата се опита да ни го продаде на двойна цена, като искаше да й го платим по 1,50 лв. литъра. Е, госпожо, благодаря, но ние си го купуваме тук в града по-евтино, хайде, няма нужда.
Вечерта палихме бенгалски огън и без да искаме падна и на две места изгори едно килимче на коридора, е това въпросно килимче госпожата реши, че трябва да й го платим и то срещу скромната сума от 70,00 лв. След като не се съгласихме с това нейно искане ни нагони като кучета и започна да ни обижда, че сме били маймуни и видиш ли тя два дни ни била слугувала, че не сме си били мили тоалетните, е, извинете, но ние не сме отишли, за да ви мием тоалетните, все пак си плащаме и то не малко, за да се чувстваме като на почивка.
Накара ни да си платим и 10,00 лв. за това, че сме ползвали кухнята, като още преди да направим резервацията изрично попитахме нужно ли е да носим някакви посуда. Ами госпожо можехте да ни кажете, че отделно ще трябва да си плащаме за това, че ползваме кухнята. Не, че ще забогатеем с 10,00 лв., но не мисля, че е коректно от ваша страна.
А за капак на всичко викна и полиция за това въпросно килимче. Полицаите меко казано останаха учудени от реакцията на госпожата, и споделиха с нас, че са решили, че госпожата има проблем с 18 - 20 годишни хлапетии. Както и да е цирка беше пълен. В крайна сметка , за да приключи целият панаир платихме 35,00 лв. за \"златното\" килимче на госпожата и си тръгнахме крайно разочаровани от \"гостоприемството\" на госпожа Милушева.
Аз не бих повторила гостуването си там, а за друг незнам.
Госпожо, ако случайно ме четете, ще ви кажа само това - Така бизнес не се прави. Не е уместно да гледате да изкарате пари от всичко. Съжалявам, че въпреки годините ви се държахте не на ниво и ни развалихте празника. Благодарим за \"посрещането и изпращането\", но повече няма да се излъжем да ви гостуваме. Останете си със здраве.

Къща Милушеви

Коментар на Стойчев от 23.02.2012 за престой 10.03.11 - 16.03.2011

Не мога да повярвам, че това което пишат alexa_a и Светла Георгиева се е случило. Вече четири години през зимата прекарваме с роднини и приятели по една седмица във \"Къща Милушеви\". Наемаме целия етаж. С нас има и малки деца от 5 до 9 години, които са доста палави, вдигат много шум и трудно се озаптяват. Много сме доволни от обстановката и отношението на домакините Мариана и Гошо към нас. Тук срещнахме хора от Варна, София, Сливен, който идват многократно и също са много доволни. Сами преценете. Някой ще ходи ли четири поредни годинина на едно и също място, ако е вярно това което пишат alexa_a и Светла Георгиева. Това не може да е вярно.

milushevi house

Коментар на Ventzi & J.Kubadanova от 14.12.2007 за престой 12.12.2007 - 16.12.2007

Progled e edno malko selce v neposredstvena blizost do k.k. Pamporovo. Gostuvaxme v tova semeino xotel4e i sme adski dovolni. Vsi4ko koeto pi6e i e publikuvano si e vqrno! Bravo Pozdravqvame domakinite za profesionalizma i Blagodarim

Разочарованието ми!

Коментар на Светла Георгиева от 05.01.2011 за престой 24.12.2010 - 26.12.2010

Здравейте, искам да споделя огромного си разочарование от г-жа Милушева. Всичко което е написала alex_a е абсолютно вярно. Аз също бях там и останах адски отвратена от въпросната госпожа. Такова нещо за първи път ми се случва в живота. Изгони ни най-безцеремонно като ни обиждаше, цитирам: \"маймуни и говеда\" и че два дни ни слугувала. Останах без думи. Като прибавим и алъш веришите които се опитваше да прави, направо онемях. Алчността и изигра лоша шега. Така не се прави госпожо! Аз и моите приятели никога няма да отидем отново там. Вие които четете това помислете добре, дали бихте го направили?