0700-1-5522 visit.BG

Външни коментари за Къща за гости La Casa , Велинград

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Мнение

Коментар на Цветелина от 07.05.2013 за престой 05 - 06. 05

Димитър, Вие, ако ще си водите здравословната мацка на токчета, не се евтинете, курторти с блок маси дал Господ. Къщата е луксозна, с всички удобства, от които най-доброто да хората - наистина се чувствате като вкъщи. А студиото, в което бях беше великолепно, закуската прекрасна, имаше кафе, чай и каквото му е нужно, даже съпорт за дивото ми куче. Да не говорим за градината, барбекюто и прочее...и това е за 60 лв на нощ. Аз лично благодаря на Мая и родителите и! Чудесно място, добри търговци и прекрасни хора!

отговор на коментар на клиент

Коментар на Мая Кривулева-собственик от 05.12.2012 за престой 10.111.12 -

В отговор на коментара на Димитър:
Първо-джакузито е 8-местно а не 6 и никъде не съм писала че се захранва с минер.вода
Второ-терасата ви е тясна-ок,но пък разполагате с голяма16кв.м.с люлка и 40мв.м.двор,шатра и 2барбекюта
Трето-за интериора на комшиите немога да нося аз отговорност
Четвърто-Лукса в стаите е видим каквото и да пишете.Категорията ни е 2звезди, а не 4 и не се очаква блок маса за закуска с хиляда вида ястияНашата закуска е един тип но различна всеки ден+топла напитка чай или кафеНикъде не съм написала че имаме ресторант.................
Пето-И всичко това за 50лв-нощувка,закуска ползване на джакузи и 2барбекюта
НЕКА ТЕЗИ ,КОИТО ЧЕТАТ САМИ ДА СИ НАПРАВЯТ ИЗВОДИТЕ!!!

Къща за гости La Casa

Коментар на Димитър от 03.10.2011 за престой 30.09.2011 - 02.10.2011

Не се заблуждавайте от снимките и описанието. Това е съвсем обикновена къща. За стандартите на Велинград през тази част от сезона е скъпо и услугата е с ниско качество. Ако сте решили да отидете за почивка и релакс не е подходящо. Хубаво е за голяма компания, защото има барбекю, в което може да се готви и да се пие. Джакузито не е нищо особено, трудно може да се използва от повече от 6 човека и според мен е с чешмяна вода, но не се наемам да го твърдя на 100%. Спахме в стая за 50 лева, малко е тясна, от терасата се виждат тикви, порутен покрив и дори не може да се седне на нея. Ако жените са на токчета мисията да се стигне до центъра е невъзможна. Лукс липсва, но наистина е спокойно. Домашно приготвените ястия и напитки при нас бяха пълна заблуда. 1-вата сутрин закуската беше 3 мини кроасанчета с шоколад и едно много мъничко парченце баница. На втората сутрин закуската бяха по 2 домашно приготвени мекици(наистина домашно приготвени и бяха вкусни), но липсваше мед, захар, сладко или каквото и да било за тях и трябваше да си докупуваме. Напитки освен по 1 кафе на човек към закуската не се предлагат. Наложи се сами да си попължаме настанителните бележки.