Външни коментари за Комплекс Детелина , с.Рибарица

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

gorniat komentar

Коментар на marieta zlateva от 22.06.2011 за престой 19.04.2011 - 29.04.2011

hodihme to4no v tazi liatna gradina neveroiatno krasivo . mnogo ni haresa obstanovkata i nai-ve4e 4istotata. strahotno e hora samo otidete vedhaj shte ostanete o4arovani. pora4ahme si ot vaprosnia ka4amak ami kakvo da vi kaja strahoten beshe . gotva4a beshe slojil dori prepe4eno maslo ako znaete kolko vkusno mirisheshe hapnahme si go s kef. taka 4e hora ako imate vazmojnost otidete to4no tam i si hapnete ka4amak neveroiaten e.

ресторанта

Коментар на петя от 11.08.2007 за престой 11.8.2007 - 11.8.2007

През месец август 2007г. отидохме да обядваме в ресторант Детелина в Ребарица. Поръчахме си качамак (има го в менюто) и шопска салата. След малко ни донесоха нещо като супа, по-точно лятна детска диярия, която разбира си ние върнахме на келнерката и казахме да приспаднат от сметката. Въобще не сме опитали въпросните т. нар. качамаци и след малко дойде някакъв чичко, който мирише на пот, на мръсно, космат до безобразие, гол нагоре и с ужасно мръсен анцуг надолу. Това се води управител. Та този отказа да ни приспаднат качамаците от сметката, заплаши ни, че няма да излезем докато не платим и той щял да се разправя с нас. Да сме му дадяли телефон и координати да срещнем по-късно да говорим. Естествено, че отказахме. Най-накрая след като му казахме, че ще подадем жалби в полицията и прокуратурата оправиха сметката, платихме и си отидохме. А зад нас излезе миризливия т. нар. управител да ни види колата и да запише номера. Та съвета ми към всички е - за Бога не ходете там зе нищо на света, ако не искате да си създавате излишни главоболия, даже е опасно. Да ти се изпречи този на пътя и да не те пуска да си ходиш. Дори кметицата им каза след това, че са такива истерици и там винаги е така, и нищо не я учудва. Доста са невъзпитани, нахални и прости. позволяват си това, което не им и позволено! Ужасно сме възмутени!