Външни коментари за Роден Край , Габрово

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Крайно разочаровани

Коментар на Таня Тенева от 17.06.2012 за престой 15.06.12 - 16.06.12

Отностно предлаганата от тези собственици къща, така наречена във възрожденски стил сме крайно разочаровани. Това което ние предварително разгледахме, като информация в сайта на комплекс \"Роден Край\" категорично не отговаря на истината. Първоначалната ни резервация бе за две нощувки , но едвам преживяхме първата. Попаднахме на място в което хигиената беше под всякаква критика. В стаята, в която бяхме настанени имаше само две единични легла, без абсолютно никакви мебели, дори и един стол нямаше - само две легла. Едва успяхме да съберем преносимата кошара на нашето дете. Банята беше мръсна, прахлясала, пълна с паяци и животинки. На прозореца на стаята имаше половин перде.Но това не е всичко, общото помещение, така наречената \"Механа\" - представляваше един обор, с невероятно остра миризма на мухал, който се пропи в дрехите ни. Механата, която трябваше да е \"напълно обзаведена\" разполагаше с няколко начупени чинии, малко чаши и прибори.Хладилника не работеше, котлоните на печката също, а за наша изненада в цялата къща нямаше нито един телевизор. Със сигурност тази къща не беше чистена и проветрявана от Възраждането. Отностно така наречената \"лятна градина\" - беше цялата буренясала. В цялата къща хигиената беше мираж. На другият ден си тръгнахме и бяхме обидени от отношението на \"любезната хазайка\" която, не само не ни спря, не се извени но и се държа нагло и надменно. Всичко това за скромните 25 лева на вечер на човек или 250 лева за 10 човека. Споделям този горчив опит с всички, защото не мисля, че е нормално да загубиш средствата, времето и нервите си и да си развалиш празника. От всички места, на които сме били това е най- скъпата и едновременно най-мизерната къща.

Много приятно място

Коментар на Ралица Пенева от 16.05.2017 за престой 13-05-2017 - 14-05-2017

Чудесна атмосфера, вкусна храна, любезен и търпелив персонал. Много сме доволни от изкарването ни. Благодарим, до нови срещи!

Нова Година

Коментар на Georgi Georgiev от 07.01.2008 за престой 30.12.07 - 02.01.08

Изкарахме невероятно, не очаквах :) всичко беше на ниво, и го казвам от позиция на човек от бранша, приятно отношение на обслужващия персонал, както и грижа от страна на собствениците! Посетете няма да съжаляватеЧ :)

Очаровани сме!

Коментар на Айсел Хасан от 04.08.2017 за престой 31-07-2017 - 03-08-2017

Днес приключи нашата семейна почивка в комплекс Роден Край.Останахме изненадани и повече от доволни от изминалите 4дни там.Изключително отзивчив и любезен персонал,добри домакини,вкусна и разнообразна домашна храна в големи порции,чисти и поддържани стаи.Хубав басейн,който се почистваше ежедневно.Уют,тишина,спокойствие,релакс-това беше нашата почивка там - Благодарности на собствениците и персонала!

Разочаровани

Коментар на Петър от 03.08.2015 за престой 12-07-2015 - 18-07-2015

Посетихме комплекса след предварително направена резервация, която ни обещаваше много. На место получихме - малко. Хигиената в стаите не беше на нужното ниво, в т.ч. предложеното спално бельо беше избеляло. Предлаганата храна като разнообразие и качество беше относително добра, но порциите бяха като за дете от детската градина. Така и не разбрахме къде се намира конната база. Билярдната маса беше покрита с найлон, под един навес, който играеше ролята на лятна кухня. Цената, която платихме не отговаряше на услугата, която получихме.