× Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Пепа (семейства с големи деца ) от 24 Декември 2015 до 27 Декември 2015

Лична оценка 4.77/5 + Покажи повече

· В този хотел ние отсядаме със семейството си вече в тори път. Харесва ни много, защото хотела е чист, за тази големина и хора,

· Ние вече почиваме втори път в този хотел. Да се поддържа тази чистота в този голям хотел и това качество на гостоприемство е нещо голямо и трудно, но те го правят. Похвално е това, че всичко беше на ниво. закуската е много добра, бих казала отлична, нямам никакви препоръки. Може би трябва малко да се наблегне на вкусовите качества на обяда и вечерите. Мисля че там има нещо което не е наред, но въпреки това, ние отново бихме отседнали в този хотел и може би това е единственият голям хотел който ние посещаваме с удоволствие. Чистота на ниво, забавления за децата което е много важно за да не скучаят, мисля че всичко е на ниво. ДОВОЛНИ СМЕ и бихме го посетили отново.

· Бих препоръчал хотела на приятели.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар".
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни.