× Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Гост (семейства с големи деца ) от 21 Юли 2020 до 27 Юли 2020

Лична оценка 4.15/5 + Покажи повече

· Разнообразието на храната е добро, особено на плодове! Анимационният екип беше много добър! Рецепционистите бяха много вежливи и усмихнати. Изгледът от стаята ни към басеина и балкана беше прекрасен! Имаха прекрасен чай!

· Басеинът за възрастни беше пълен с деца, които не само заемаха целия басеин с поясите си, но и плюеха и си чистеха носовете там... скачаха, пръскаха се по цял ден и нас ни пръскаха... все едно си в детската градина... а си имат детски басеин... така, както аниматорите казаха, че активитетите са разделени за деца и възрастни би следвало и басеините да са така и да се следи за спазването! Имаше едно семейство, което пристигна последните дни и си слагаха всичко в чинията с голи ръце... Първите дни, когато ни раздаваха яденето имаше много дълги опашки... не винаги има табели за всяко ястие трябва да се обърне повече внимание да се изписват поне всички основни ястия. Заленчуците не бяха винаги свежи, защото ги прибираха в хладилника и сервираха пак и пак докъто се изядат... това е политиката на all inclusive, но аз обичам зеленчуци и ми беше трудно да намеря нещо свежо в повечето дни... кафето беше адски горчиво...

· Бих препоръчал хотела на приятели.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар".
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни.