× Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Александър (семейства с големи деца ) от 14 Юли 2018 до 20 Юли 2018

Лична оценка 5.00/5 + Покажи повече

· Всичко беше страхотно. Хотелът е буквално на плажа. Чадъри на плажа има за всички и морето не е дълбоко. Храната беше много добре приготвена, а баровете бяха на ниво.Навсякъде има машини с напитки на кока кола и сокове. Стаите се почистват редовно и имат големи тераси. Водните пързалки са супер, макар че в началото имахме респект от червената пързалка Aqua Tube. Благодаря на Съни Турс и Сол Луна Бей Ризорт за прекрасната почивка.

· Бих препоръчал хотела на приятели.

Добавен на 23 Юли 2018 В 09:03: от Екипът на Сол Луна Бей Маре Ризорт

· Уважаеми Александър, много Ви благодарим, че избрахте нашия хотел за лятната Ви почивка. С радост разбираме, че сме отговорили на Вашите очаквания и сте се насладили на времето прекарано с нас. Надяваме се, че ще имаме възможността отново да Ви посрещнем вече като част от нашите лоялни клиенти. Благодарим Ви още веднъж и до скоро виждане. Поздрави Антония Райчева Мениджър Качество

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар".
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни.