Мнения на реални клиенти на Сентидо Белвю Бийч, Слънчев бряг

× Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Мария (семейства с малки деца ) от 29 Юни 2016 до 06 Юли 2016

Лична оценка 4.62/5 + Покажи повече

· Персонала в целия комплекс е много отзивчив, въпреки подмяната с нови хора от тази година. Препоръката ми е персонала от ресторанта да следи по-осторожно за липсващите/изконсумираните/ ястия, защото в даден момент се получаваше нещо необичайно до тази година, а именно липса на ястия и хората трябваше да чакат за да се извадят от кухнята новите тави с ястията. Това нещо изнервяше летуващите и се получаваше много сконфузна ситуация. Тази година малко е спаднало качеството и разнообразието на храната. Много сме доволни от обслужването и храната в ресторант \"Бендита\", както и от персонала по всички барчета, на рецепцията, помощния персонал, камериерките и момчето, поддържащ басейна. И тази година момчетата от плажа поддържаха добре шезлонгите и чадърите.

· Не ми хареса това, че когато стане 15 часа и отвори грил-барчето се образуват огромни опашки за хот-дог и др. неща, а там работят само две момчета и става така, че може в най-горещото време на слънцето да се чака по 30-40 минути за да те обслужат. А времето за обслужване е само от 15 до 16 часа. Трябва да се увеличи персонала за да става по-бързо обслужването или да се увеличи времето от 14,30 до 16,30 часа. Същото се отнася и за сладоледа и следките, пред лоби бара.

· Бих препоръчал хотела на приятели.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар".
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни.