× Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Зорница (възрастна двойка ) от 29 Август 2023 до 03 Септември 2023

Лична оценка 4.77/5 + Покажи повече

· Управителката на хотел Боряна е изключителен професионалист, отзивчива и много любезна. Всички от персонала отлично си вършат работата - вкусно приготвена храна, ежедневна смяна на хавлиените кърпи и почистване на стаята. Предимство на хотел Боряна пред някои 4-звездни хотели е наличието на вана в някои стаи. Плажът е чист, отлично поддържан, има възможност за шалтета към шезлонгите на символична цена от 2 лв. Пак ще посетим хотела с най-голямо удоволствие. Силно препоръчвам!

· Нямам никакви забележки.

· Бих препоръчал хотела на приятели.

Добавен на 15 Септември 2023 В 20:56: от Bossanova

· По фалшив коментар не бях чела. Относно въпросната управителка - без думи! Абсолютно тази жена НЕ става. Безхаберие и липса на всякакъв професионализъм. Ръководството на комплекса може да помисли относно нейното бъдеще, защото с отношението си към клиентите може да загуби целия комплекс. Относно шалтета......това сигурни ли сте, защото от началото на пандемията такива няма! На нито един от плажовете на Албена няма шалтета. Отношението на персонала в този хотел е обидно и НЕ препоръчвам този хотел. Ако искате почивката да ви бъде провалена - добре дошли в хотел Боряна!

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар".
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни.