× Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Тихомира (семейства с малки деца ) от 27 Юни 2016 до 04 Юли 2016

Лична оценка 4.92/5 + Покажи повече

· Хотелът е много добър, препоръчвам го на всички. За първи път почивах в български хотел all inclusive (досега съм била само в Турция) и съм очарована - и храната, и обслужването, и аниматорите, и хотела и плажа са много добри. Бих искала пак да почивам там. Единственият български хотел, в който на тръгване от рецепцията ме попитаха какво не съм харесала, за да го подобрят!!!! А децата ми - те искат да се върнат пак там...Аниматорите са страхотни...и много им липсват.

· Една единствена забележка имаме - към камериерката - не почистваше всеки ден стаята и банята и трябваше да я уговаряме и подсещаме да го направи, което ни беше доста неприятно да го правим.

· Бих препоръчал хотела на приятели.

Добавен на 04 Август 2016 В 12:30: от Цезар Палас

· Екипът на хотел “Цезар Палас” Ви благодари за коментара! Високо ценим Вашето мнение, тъй като то би ни помогнало да подобрим качеството на предлаганите услуги. Практиката на хотела е стаите да се почистват ежедневно. Благодарим ви, че сте сигнализирали своевременно, че стаята ви има нужда от почистване, както и за разбирането. Надяваме се, че това неудобство не е нарушило почивката Ви в „Цезар Палас“ и ще ни посетите отново.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар".
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни.