× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

Ужасно отношение с гостите

Коментар на Ivo от 28.10.2016 за престой 24-10-2016 - 28-10-2016

Искам да разкажа за преживяното от мен в този хотел за да не се случи на друг. Бях командировка вэв въпросния хотел и прибирайки се от работа в 22:00 с идеята да се наспя, защото трябваше да ставам в 06:30 на другия ден, заварвам фирмено парти със силна музика. Партито беше на 1ви етаж аз бях настанен на 2ри точно над партито. Като попитах на рецепцията до кога ще продължи, ми отговориха до 00:00 нищо, че продължи и след това... Попитах, защо не кординират събитията с настаняването на гостите си, но нямаха отговор на този въпрос. Единственото което можеха да направят е да ми обещават напразно, че шумът ще спре в 00:00... Ужасен престой !

Добавен на 02 Юли 2017 В 22:01: от Десислава

· Явно това е практика в този Хотел! Аз попаднахна сватба, която продължи след 00.00 часа. Разбира се, никой не се интересува от това как е понесъл шума на останалите гости на хотела. Всички искат да правят пари - и това разбирам...Но заради тази неприятннеприятнане препоръчвам хотела!

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни