0700-1-5522 visit.BG

Външни коментари за Ваканционно селище Острова, с.Бели Осъм

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

почивка

Коментар на Семейство с деца от 17.08.2016 за престой 08-08-2016 - 13-08-2016

Изкарахме почивката със смесени чуства. Положителните неща са приятно и тихо местенце сред природата има гори от всякъде, приятни полянки за игра и разходки. Басейните са добре подържани - чисти. За температурата е спорно дали ще се хареса на всички не беше съвсем топла ,но след известно време се свиква. Не ми хареса, храната, в пакета за 5-дни имаше включена закуска и вечеря на блокмаса. Блок масите бяха доста скромни и еднообразни. За закуска всеки ден имаше бухти и пържени филийки, варени яйца(ледени), домати, краставици, сирене, кашкавал и някакъв колбас. От всичко само бухтите ставаха - бяха прясно приготвени. Но 5 дни само бухти !!! Краставиците - побелели, кашкавал със странна миризма и консистенция, варените яйца - ледени. Кафето беше разтворимо от машина и тъй като пия експресо се наложи да си го плащам допълнително по 1,50лв. За вечеря блок масата се състои от 3-4 ястия от които вина ги имаше бял боб, и пържен пипер с доматен сос. Останалите ястия бе сменяха и бяха лозови сърми, скара - кърначета/кюфтета, пържена скумрия , нещо с пилешки сърца, ориз със нещо. Често ястията не бяха много разпознаваеми , пък и ликсваше каквато и да е инфомрация кое каквое. Имаше доста салати което беше добре , и десерта всеки ден без изключение - диня, пъпеш праскови и някакви сухи сладки. Нещо което доста ме озадачи е чистотата на чиниите - трябваше да преровя по 5-6 чинии докато намеря чиста - бяха със засъхнала храна. Пред последния ден валя силна градушка и дъжд, при което през климатика в спалнята рукна вода като от душ - това беше много неочаквано. Течеше като водопад от вътрешното тяло на климатика и по стената под него, мокета под него се наводни . Най-странното беше, че веднага информирах на рецепцията , но от там само вдигнаха ръце и казаха, че незнаят какво да направят. И вичко си остана така при което на втория ден мокета се размириса . Никой не дойде да погледне какво е станало.Мисля че не бих посетил хотела отново.

Добавен на 16 Юни 2017 В 13:53: от Таня

· Относно коментара със смесени чувства Абсолютно съм съгласна с вас.Два пъти ходим в една и съща стая и тоалетната чиния се клати и никой не я прави.Но заради тишината бих отишла пак.А пък децата от др коментар не са критерий за асортимента на шв маса

Добавен на 14 Септември 2016 В 08:00: от Роси

· Господине, не знам от какво се жалвате толкова и какво толкова не ви е харесало в този чудесен хотел! Ние изкарахме една прекрасна почивка, с деца, за които смея да твърдя, че са капризни по отношение на храната, но нито веднъж не бяха разочаровани или останали гладни!!! Ние изкарахме седем чудесни дни, обгрижвани от любезния и отзивчив персонал, както на рецепция, така и в ресторанта. Стаите ни бяха редовно почиствани и бельото и кърпите сменяни през ден! Дори извънредно ни изхвърляха боклука, когато се обръщахме към рецепция, защото децата ни са малки и изхвърляхме памперси! Колкото то това, че е протекла вода от климатика - кой изобщо е можел да направи нещо, когато казвате, че е имало силна градушка и дъжд? Нима може някой да спре дъжда, или очаквате, че понеже сте на хотел и "си плащате", специално за вас могат да спрат дъжда и водата да не тече от всякъде! Не сте ли чували, че се случват много по-страшни неща, следствие от дъжда? Наводнения и загинали хора, погубено имущество? Аз бих посетила този хотел още много пъти, защото се почувствах ценена като клиент, обгрижвана и доволна от престоя си! Децата ми също - прекрасен широк двор, топъл басейн, обслужване на ниво, по-високо от цената, която плащам. Хората са много мили. Оставих мнението си в книгата за похвали и оплаквания! Повярвайте, не видях оплакване в тази книга!!! Благодаря на милия персонал! Очаквайте ме отново! И дано да нямате такива мрънкащи за нищо клиенти!!!

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни