0700-1-5522 visit.BG

× Външни мнения и коментари за хотела. Препоръчваме Ви да се доверите на мненията на нашите клиенти, които със сигурност са били гости на хотела!

мнение

Коментар на Rosen от 31.08.2014 за престой 29.08.2014 - 31.08.2014

Този уж 4 звезден хотел е пълна трагедия.Започвам с пристигането при което на рецепцията ни посреща охранител и казва че рецепционистка няма.Това ме изуми .Продължаваме към стаите .Там ни посреща ненужно голяма стая с мърляво обзавеждане.Телевизорът е старичък като модел.За този хотел е необходим някакъв ЛСД телевизор пък макар и евтин.Банята е мърляво почистена душът се клати а като се къпеш вода пръска навсякъде.А бе трагедия но неприятните неща не свършват.На сутринта влизайки в ресторанта за закуска изненада-няма шведска маса заредена с храна.Пристига сервитьор носейки един лист на който фигурират 3 варианта за закуска но не забравяйте че хотела е с 4 звезди.Немислимо е това даже в 2 звезден хотел.Предлагам на управата на хотела след като не могат да покриват изискванията за 4 звезди да го упоменат в рекламите.Защото ако човек знае че хотела е с 1 звезда няма да се учудва на нищо и няма да бъде изненадан.Днес пък на рецепцията беше едно момиче което като римските статуи пред хотела беше безмълвна-нито добро утро нито довиждане..Това е действителноста за тови хотел. Росен

Добавен на 12 Май 2016 В 08:09: от хаха

· хАХХА Петьо и Росен са две и същи момчета които дори не са посещавали хотелът никога

Добавен на 23 Октомври 2014 В 06:58: от Петър

· Отвратително място за капак на всичко е свърталище на бездомни кучета, които постоянно шарат между масите на клиентите в кафенето. Този хотел и 1 звезда не заслужава.

Нещо се обърка!
Нещо се обърка!

Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit.BG са под редакторски контрол. Като отговор можете да изразите своето мнение относно коментара, който е публикуван по-горе. Ако искате да изразите изцяло Ваше мнение за обекта, моля използвайте линка "Добави коментар"!
Всеки, който отговаря на коментарите се съгласява изрично с нашата Политика за лични данни